www.sf.se – SF bio

by Christian Jonsson on november 9, 2009

www.sf.se visst är bio fortfarande stort i Sverige. Visste du att sf.se är en av sveriges mest besökta hemsidor? Det finns många hemsidor på Internet som är välbesökta tack vare att de är så pass bra sen finns det hemsidor som är välbesökta tack vare att företaget i sig är stora. Vilken tillhör SF bio, www.sf.se?

 

 

Webbplats: sf.se, www.sf.se

Alexa rank i världen: 15 986

Alexa rank i Sverige: 73

Antal sidor som länkar till sf.se enligt Alexa: 537

Indexerade sidor på google: 20 000, visa.

Subdomäner till sf.se är inte inkluderade.

sf.se registrerades: Februari 1995.

Page Rank (PR): 6/10

 

Bio sf.se är ett såklart fall av en hemsida som fyller ett behov för ett företag. Sf bio behöver definitivt inte vara bra på Internet för att ha många besökare. Men det behöver inte betyda att sf bio inte är bra på Internet. Om vi börjar med design av sf.se. Jag har lite svårt att läsa den vita brödtexten med den mörka röda bakgrunden. Annars en väldigt kulört design där de blandar gult och vitt i rubrikerna på ett tilltalande sätt. Bortsett från att den vita texten på sf.se är lite svårläst gillar jag deras design skarpt. Annorlunda, tilltalande och levande är de 3 ord som jag skulle beskriva Sf bio design på www sf.se.

 

On-page optimering (sökmotoroptimering) finns det som ofta saker att förbättra.  Framför allt skulle sf kunna nyttja deras funktion med ”Stad” på ett oerhört mycket bättre sätt som definitivt skulle ge sf.se mer trafik och Sf biograf fler kunder och mer exponering av sf biograf på Internet.

 

SF bio verkar ha klarat sig rätt bra trots de stora påfrestningar som alla nedladdningar av film måste ha på SF Bio. Att ladda ner en film från en torrent via tex thepiratebay.org kostar inget observera för er som har missat det så är nedladdning på detta sätt av film och musik (bla) olagligt.

 

När jag klickade runt lite på sf.se nu så kom detta upp…alltid tråkigt att mötas av sidor och includes med ”sidan kan inte visas”.

 

 

Summa sumarum gillar jag biograf sf på Internet. Sf.se får 4 av 5 möjliga länkar av mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Previous post:

Next post: