Roliga filmer på www youtube.se

by Christian Jonsson on april 20, 2009

På youtube.se eller youtube.com för den delen kan man hitta det mesta i filmväg *av någon anledning så går jag alltid in på www youtube.se som det är idag istället för youtube.com. Och på tal om youtube och allt videoklippsväg går att hitta där, så tänker jag iaf you tube som en rolig hemsida med roliga filmer, en rolig site och inte en nyttosite i någon bemärkelse när jag tänker efter.

 

 

Som vanligt får jag några roliga filmer eller berätelser och vänner och beknata i stortsett varje dag faktiskt vilket är trevligt tycker jag. Alltid kul att få sig ett härligt skratt sådär tidigt en måndagmorgon. Här är två roliga filmklipp som finns på Youtube som jag fick på mailen. Filmerna är 2 axe reklamer som ja, är rätt roliga.

 

Enjoy!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 1 kommentar… läs det nedan eller lämna en egen kommentar }

Dennis september 4, 2009 kl. 5:24 e m

Hmm ! du e allt likt min lill kusin hehe !!

Mvh Dennis !

Svara

Kommentera

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: