Ny komplett katalog inom hemsidor, artiklar och bokmärken

by Christian Jonsson on juni 18, 2009

Grattis Sverige (För att härma Dressmann, ”Grattis Malmö, Ystad osv”) nu finns det en komplett katalog för hemsidor, artiklar och bokmärken. Katalogen som jag pratar om är MonsterKatalog.com och har precis lanserats i en beta version, redan i beta versionen slår MonsterKatalog de flesta kataloger, länkkataloger på fingrarna vad gäller funktionalitet, utseende, användarvänlighet och vad gäller sökmotoroptimering vilket ger dig som lägger till en hemsida, artikel eller bokmärke ett större värde.

 

Du lägger enkelt till din hemsida i vårt register av hemsidor, hur mycket information som du vill lägga till för din profilsida av din hemsida är upp till dig men vi rekommenderar att du fyller i så mycket som möjligt vilket kommer att göra den mer attraktiv och mer komplett. Har du en adress anknyten till hemsidan, lägg till dina adressuppgifter så får besökarna upp en karta också. För att kunna ge er största möjliga fördelar i vår katalog har vi valt att tillåta djuplänkar till för varje hemsida. Du kan enkelt lägga till upp till 4 djuplänkar för varje hemsida.

 

Har du en artikel eller nyhet som du skulle önska få publicerad på Internet i vårt register av artiklar MonsterKatalog.com går det bra. Du måste vara medlem för att kunna lägga till artiklar. Medlem blir du enkelt här och tar några inte ens 1 minut.

 

Bokmärken, lägg till dina favoritbokmärken som du vill dela med dig av till andra eller för att alltid ha tillgång till dina viktigast bokmärken oavsett vilket dator som du sitter vid. Som inloggad medlem har du alltid tillgång till dina bokmärken. Samma registrering gäller för att kunna lägga till bokmärken som artiklar.

 

Nu i beta-versionen är utbudet av kategorier en aningen fattigt men lägg till din hemsida, artikel och bokmärken i den kategorin som du tycker att de passar bäst in på. Om Team MonsterKatalog.com anser att din hemsida, bokmärke eller artikel skulle passa bättre in i en annan kategori kommer den kategorin att skapas och ert material placeras rätt.

 

MonsterKatalog.com är en gratis katalogtjänst på Internet där alla bidrag är välkomna att skickas in.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 2 kommentarer… läs dom nedan eller lämna en egen kommentar }

Hemsida juni 21, 2009 kl. 12:48 e m

Jag la till min företagssida. Gillar att man kan välja vilka ord man vill synas på.

Svara

Hemsida företag oktober 10, 2014 kl. 9:02 e m

Sweet, tack för det, sorry om jag bumpar ett gammalt inlägg, men detta uppskattas

Svara

Kommentera

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post: