Något irriterande med Xperia 1 från Sony Ericsson | X1

by Christian Jonsson on augusti 25, 2009

I samband med att X1 från Sony ericsson släpptes passade jag på att byta ut min gamla W850i från Sony Ericsson till X1. Nu har jag haft min Xperia rätt länge men det är 1 sak som irriterar mig ordentligt….När man skriver med tangentbordet (går att skriva med touch på skärmen eller med det fysiska tangentbordet) så är å, ä, ö snabbare än övriga tecken. De är avsevärt snabbare än de andra tecken. Vilket innebär att alltid när jag skriver så måste jag sakta in i mitt skrivande på mobilen innan jag slänger in ett å, ä eller ö eftersom att annars blir min mening ”ångot i den ähr stilen”.

 

Annars väldigt nöjd med telefonen, bara lite ”smådefekter”, en del saker som man skulle ha önskat att de var ett steg vassare.

Internet, varför känns det som att det trådlösa Internet är snabbare på Iphone än på Xperia 1? Man får vara eller så blir man obstinat av att surfa med mobiltelefonen.

 

Något positivt är alla bra paneler som finns att ladda ner helt gratis! Finns faktiskt fantastiskt många och bra paneler att ladda ner gratis från Internet. Kartor, media och GPS-paneler där du får upp din exakta position, hastighet, medelhastighet, körlogg med rutter och namn.

 

I det stora hela är jag nöjd med Xperia 1 från Sony Ericsson.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Previous post:

Next post: