Lista med landsnummer-riktnummer till olika länder

by Christian Jonsson on juni 29, 2009

Då och då får jag samtal från ”andra länder” och jag tycker att det är så frustrerande om jag inte vet vem som ringt och inte från vilket land ens. Om jag vet landet brukar jag ibland kunna gissa mig till vilket företag som det kan tänkas vara. Hur som, här är en lista med landsnummer för olika länder som hör till de vanligare för mig iaf.

 

Österrike 43

 

Storbritannien 44

 

Danmark 45

 

Sverige 46

 

Norge 47

 

Polen 48

 

Tyskland 49

 

Malaysia 60

 

Thailand 66

 

Cypern 357

 

Finland 358

 

Det är landsummer eller riktnummer som somliga kallar det för respektive land.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Previous post:

Next post: