IVT (värmepump) kundservice ett skämt

by Christian Jonsson on januari 5, 2011

IVT tillverkar som många känner till luftvärmepumpar, värmepumpar, bergvärme, jordvärme, sjövärme med mera. Hemma har jag en luftvärmepump från just IVT. Jag har ingen instruktionsbok till luftvärmepumpen men hade en fråga om deras luftvärme pump så jag beslöt mig att ringa till IVT:s kundservice då jag inte hittade informationen på Internet.

Jag gick in på ivt.se och klickade mig in på deras kundservice, det fanns ett telefonnummer som jag ringde till. Första gången jag ringer säger telefonsvararen åt mig att det är många som ringer och ber mig försöka senare. Jag försöker lite senare att ringa till IVT kundservice. Jag kommer till en telefonkö, jag har plats 6 i kön. Efter ca 45 minuter har jag plats 1 i kön, och efter drygt 50 minuter kopplas jag fram varpå en telefonsvarare berättar att alla på kundsupporten har gått för dagen.

Det är rätt trist att sitta i IVT telefonkö i nästan 1h när man har en 10 sekunders fråga om deras vanligaste luftvärmepump för att sen när man äntligt blir framkopplad får man reda på att alla gått för dagen. IVT gör en kundservice kundvänlig!

Har bestämt mig för att sätta att sätta upp ytterligare än luftvärmepump fast på nedervåningen, den primära tanken var att köpa ytterligare 1 luftvärmepump från IVT men nu lutar det mer emot det som först var mitt sekundära alternativ. En luftvärmepump från Mitsubishi. Har hört runt lite och enligt många ska Mitsubishi luftvärmepumpar matcha IVT:s luftvärmepumpar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 2 kommentarer… läs dom nedan eller lämna en egen kommentar }

Nisse johansson november 30, 2012 kl. 4:11 e m

Har även jag råkat ut för IVT-företyagens mycket dåliga service.Köpte en pump med installation,bestämde dag för montering.Tog ledigt fån jobboch reste till Söderköping från Sthlm. (18 mil). Och ingen kommer,då har dom glömt bort oss.Dessutom vägrar dom att ersätta mig för förlorad lön/bilersättning. Så rådet blir, sök andra företag. Klagomålet avser Energikontroll i Söderköping,som inte har någon koll.

Svara

Claude Borel november 23, 2016 kl. 10:34 e m

IVT kundsupport är en stor bluff! Kunden betyder ingenting för dessa skojare. Typiskt tysk mentalitet! Total nonchalans mot kunden och framför allt inte svara på frågor och Mail. Mycket fegt alltså!
Deras produkt är ofta en stor sanitär olägenhet med störande ljud inom tät bostads område. Det finns bättre pumpar som Nibe eller CTC.
hela IVT är en bluff.

Svara

Kommentera

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Previous post:

Next post: