Iphone 4 skal & Iphone reperation

by Christian Jonsson on april 26, 2012

Att köpa ett skal till sin Iphone kan vara en idé. Såvida vilket Iphone 3 eller Iphone 4 ska vara mest hållbar, eller sårbar kanske man ska säga när det gäller Iphone går det delade meningar om. Själv hade jag min Iphone 3 utan skal en längre tid och den höll. Skaffade dock Iphone 4 när den kom och fortsatte min skallösa trend med Iphone 4, det skulle jag inte gjort. Det tog inte länge innan baksidan, som även är av glas sprack på min Iphone 4 så ett Iphone 4 skal är att föredra för att undvika att behöva reparera sin Iphone.

Iphone 4 skal

Som tur är finns det en hel del aktörer som säljer skal till Iphone 4, du kan enkelt beställa hem ett ska till din Iphone, leveranstiderna är vanligen korta och priset är inte så högt. Importgrossisten är en återförsäljare i Sverige som både säljer ska till din Iphone men kan även hjälpa dig att reparera din Iphone om den redan gått sönder.

BlingSkal är en annan återförsäljare med ett stort utbud av ska till din Iphone. Om du dessutom är ute efter ett Iphone skal med glitter och ”bling” är Blingskal rätt återförsäljare för dig som du säker förtår av namnet BLINGskal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 2 kommentarer… läs dom nedan eller lämna en egen kommentar }

Callena maj 3, 2012 kl. 8:01 e m

Tillbehör till surfplattor och telefoner går att köpa otroligt billigt på eBay! Grymt kul faktiskt, enda nackdelen är att det är lätt att bli en shopaholic.

Svara

Vingar juli 6, 2012 kl. 10:06 e m

Har själv testat Blingskal och det funkade väldigt bra, snabb och smidig leverans.

Svara

Kommentera

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Previous post:

Next post: